Ünlü çiftin oğlu yurt dışına kaçırıldı 'Lüks otomobiliyle 5 kişiyi ezmişti'

Ünlü çiftin oğlu yurt dışına kaçırıldı 'Lüks otomobiliyle 5 kişiyi ezmişti'
İstanbul Kemerburgaz’da lüks cipiyle 5 kişiyi ezip 1 kişinin ölümüne neden olan 16 yaşındaki T.C., annesi yazar Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırıldı.

Ünlü estetik doktoru Op.Dr. Bülent Cihantimur ve yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğulları T.C., lüks ciple Kemerburgaz’da ilerlerken emniyet şeridinde bekleyen 5 kişiye çarparak kaçtı. Çarpmanın etkisiyle ormanlık alana savrulan 5 kişiden 1’i hayatını kaybetti. Emniyetten de açıklama yapılan ölümlü kazayla ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı.

e22kosjwqairftq.jpg

Ünlü estetik doktorunun da oğlu olan T.C. annesi ile birlikte yurt dışına uçtu.

KORKUNÇ KAZA EMNİYET TARAFINDAN DOĞRULANDI

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ölümlü trafik kazası 1 Mart Cuma günü saat 23.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi, Davutpaşa Caddesi, Belgrad yönündeki orman yolu üzerinde yaşandı.

kaza1.jpg

ATV motoru ile geziye çıkan Oğuz Murat Acı (29), Tahsin Arslan (23), Süleyman Arslan (21), Hasan Topal (25) ve İbrahim Gümüş (27), motorlardan biri arızalanınca yol üzerindeki emniyet şeridinde durarak arızayı gidermek istedi. Bu sırada aynı yönden gelen ve aynı istikamete doğru seyreden iki araçtan T.C.’nin kullandığı araç 3 ATV aracına çarparak yolun sol tarafındaki sulama kanalına girerek durdu.

gh6djzixmaa4z6o.png

Korkunç kaza sonrası hastaneye kaldırılan 5 yaralıdan 29 yaşındaki Oğuz Murat Acı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti, arkadaşı Tahsin Arslan’ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay sonrası, kazaya neden olan 16 yaşındaki sürücü T.C. ise annesinin otomobiline binerek olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

gh6dkivxwaavlas.png

MISIR’A KAÇIRILDI

Ünlü Operatör Doktor Bülent Cihantimur ve yazar Eylem Tok’un oğlu olduğu öğrenilen T.C., emniyet tarafından da doğrulanan bilgilere göre annesi Eylem Tok tarafından Mısır’a kaçırıldı.

Korkunç kaza sonrası olay yerinden alınan T.C. yapılan incelemeler sonrasında annesi tarafından saat 02.00’da İstanbul Hava Limanına götürüldü.

eylem-tok-scaled.jpg

Emniyetin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şahıslarla ilgili olarak “Yanlarında bulunan A.C.S. isimli kadın şahsın kendilerini yolcu ettiği ve saat 03.00 sıralarında şüpheli şahısların Mısır uçağına binmek üzere işlem yaptıkları, saat 04:30 sıralarında Mısır ülkesine uçtukları tespit edilmiştir” denildi.

Konuyla ilgili tahkikatın sürdüğü öğrenildi.

Kazaya e bir kişinin ölümüne, 4 kişinin ise yaralanmasına neden olan T.C.’nin annesi Tok ile birlikte yurt dışına gittiği görüntüler kameralara takıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.