Ünlü astrologlardan felaket senaryoları 'Yeni yılda Türkiye'yi bekleyen tehlikeler'

Ünlü  astrologlardan felaket senaryoları 'Yeni yılda Türkiye'yi  bekleyen tehlikeler'
Yılbaşı az bir zaman kala herkes yeni yılın daha iyi geçmesini ümit ederken astrologlardan 2024 için korkutan bir uyarı geldi.

Astolojiyle yakından ilgilenen vatandaşların özellikle takip ettiği iki önemli isim Aygül Aydın ve Hande Kazanova yeni yılda 3 büyük felaketin beklendiğini söyleyerek tarih verdi.

2024’ün doğa afetlerinin başlangıç yılı olacağını belirten Astrolog Aygül Aydın, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremi hatırlatarak, bu yıl da beklenmedik yerlerde depremler olabileceğini aktardı.

Aydın, “Yeni bir fayın keşfedildiği, burası kırılmıştı nasıl kırılabilir denilebilen bir yıl olabilir. Lütfen sağlam olmayan yapılar içindeyseniz önlem alın, burası bir deprem ülkesi” dedi.

'HORTUM HABERLERİ DUYACAKSINIZ'

Kazanova ve Aydın yaklaşan felaketlerden bahsederken, "2024’te hayatınızda hiç duymadığınız kadar hortum haberi duyacaksanız" ifadelerini kullandı. Aydın, Türkiye’nin ikliminin değiştiğinin altını çizerek “Bu olmaz demeyin” diyerek dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

DOLU, FIRTINA VE SEL VURACAK

Öte yandan Hande Kazanova, Mart ayında olacak tutulmanın dolu fırtınalarını getirebileceğini de ifade etti. Kazanova, 25 Mart, 10 Nisan ve 18 Eylül tarihlerinde hava koşullarında dolu, fırtına, sel olabileceğini belirterek, bu tarihlerde tedbirli olunması gerektiğini vurguladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.