Türk turizm devi otelleriyle satıldı 'Yeni sahiplerini duyunca çok şaşıracaksınız'

Türk turizm devi otelleriyle satıldı 'Yeni sahiplerini duyunca çok şaşıracaksınız'
Türkiye’ye karşı yapılan yatırımlar son zamanlarda gündemden düşmezken bir turizm devi daha otelleriyle beraber satın alındı.

Türkiye’nin turizm kapsamında yapılan satın alma ve satılma hamleleri yurt dışındaki yatırımcıların atağa geçmesine neden oluyor.

Türk turizmin önde gelen isimlerinden biri olan Palmiye Grubu en ünlü olan otelleriyle beraber satıldı.

Palmiye Grubun en çok binilen Antalya ve Ankara otelleri turistlerin ve tatilcilerin gözde mekanıydı. O otellerle beraber satılması büyük yankı uyandırdı.

havuzlar-dji-0857-1.jpg

İŞTE YENİ SAHİPLERİ

Türk turizminin Demirtaşlarından biri olan Palmiye Grubu Antalya Kundu-Lara’daki 5 yıldızlık Venezia Palace ve Ankara Çankaya’daki 4 yıldızlık Meyra Palace otelleri Ertok Yağı Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Tokmakçı ve Belçikalı yatırımcı Kadir Şen taraflarından satın alındığı açıklandı.

Şirketin öz sermayesi ve kısmi kredi finansmanıyla beraber gerçekleştirilmiş olan bu satın alma turizm sektöründe atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

file.jpg

Erdal Tokmakçı ve Kadir Şen’in ortaklığında yeni sezona hazırlanan Venezia Palace ve Meyra Palace otelleri, misafir memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı ve otelin prestijini daha da artırmayı hedefliyor. Bu amaçla, 2024 yaz sezonunda otellerde kapsamlı yenilikler ve iyileştirmeler yapılması planlanıyor.

Aynı zamanda Palmiye Turizm Grubu’na ait otellerin İstanbul ve Belçika merkezli yatırımcılar tarafından satın alınması, Antalya ve Ankara turizmi açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.