Türk iş insanı ABD'nin ünlü kahve devini satın aldı 'Yoğurt kralı olarak anılıyor'

Türk iş insanı ABD'nin ünlü kahve devini satın aldı 'Yoğurt kralı olarak anılıyor'
Türk asıllı Hamdi Ulukaya tarafından kurulan Chobani, 900 milyon dolarlık bir anlaşma ile ABD'nin kahve devi La Colombe'u satın aldı.

Hamdi Ulukaya tarafından kurulan ve ABD’nin son 10 yılda en hızlı büyüyen gıda şirketlerinden biri haline geldiği söyleyen Chobani, ABD’nin kahve devlerinden La Colombe'u 900 milyon dolarlık bir anlaşmayla bünyesine kattı.

Bu stratejik birleşme, şirketin pazardaki etkinliğini arttırmanın yanı sıra kahve markasının perakende deneyimi ve geniş müşteri tabanından faydalanmasını sağlayarak yeni kanallar açarak büyümesine olanak sağlaması bekleniyor.

La Colombe Cafe Nearby - Coffee Shop Near Me - Coffee Roasters – La Colombe Coffee Roasters

900 milyon dolarlık bu stratejik satın almayla birlikte, şirket olarak kahve kategorisindeki varlığını daha da güçlendirdiklerini ifade eden Chobani'nin Kurucusu ve CEO'su Hamdi Ulukaya, gıda sektörünün satışları artırmak için zorluklarla karşılaştığı bir dönemde, şirketin çift hanelere ulaşan hacim odaklı satış büyümesi ve önemli bir kar marjı genişlemesi sağladığını ifade etti.

111.jpg

Şirketin gelecekteki büyüme stratejisini belirleme konusunda her zamankinden daha güçlü ve iyi bir konumda olduğunu belirten Ulukaya, ''Zaten daha önce Chobani krema ürünleriyle kahve kategorisine yatırım yapmıştık ve La Colombe'u Chobani ailesine katmanın heyecanını yaşıyoruz'' dedi.

dododod.jpg

İş insanı Hamdi Ulukaya'dan deprem bölgesine yardım kampanyası haberi. Son Dakika Güncel haber başlıkları ve gelişmeler - Ağrı Hürses

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.