Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'den en az 32 Bin TL maaşla memur alımı KPPS şartı yok

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'den en az 32 Bin TL maaşla memur alımı KPPS şartı yok
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ, tecrübeye göre en az 32 bin TL maaş teklifiyle, KPSS gerektirmeyen pozisyonlar için personel arıyor. Heyecan verici iş olanakları sunan bu fırsatlar, çeşitli alanlardaki kadrolar için geçerli olup, adayların başvurularını almaya başlamıştır.

Türkiye'nin önde gelen havacılık ve uzay şirketlerinden biri olan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ, tecrübeli profesyonelleri bünyesine katmak için cazip iş olanakları sunmaktadır. Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) gerektirmeyen bu pozisyonlar için, adayların deneyimlerine göre belirlenen minimum 32 bin Türk Lirası başlangıç maaşı ile işe alım yapılacaktır. Şirket, çeşitli pozisyonlar için iş ilanları yayınlamış olup, adayların başvurularını almaya başladı.

1853719.jpg

Özellikle Elektrik - Elektronik Teknisyeni pozisyonu için, elektrik, elektronik veya mekatronik alanlarında eğitim almış bireyler arasından uygun adaylar aranmaktadır.

Adayların sahip olması gereken nitelikler arasında; elektronik malzemeler hakkında derinlemesine bilgi, elektronik devre şemalarını etkin bir şekilde okuyabilme becerisi, elektronik kartların üretimi, SMD dizilimi ve montaj işlemlerinde deneyim, test ve ölçüm cihazlarını kullanma konusunda tecrübe, Elektrostatik Deşarj (ESD) ve onun etkileri hakkında bilgi, ve İngilizce dilinde yazılı ve sözlü iletişim becerileri yer almaktadır. Ayrıca, adayların Eskişehir'de ikamet etmeleri gerekmektedir. Bu fırsatlar, alanında uzmanlaşmış ve kariyerlerinde ilerlemek isteyen profesyoneller için mükemmel birer seçenektir.

tusas2.jpg

Kazan Teknisyeni olarak görev yapacak kişilerin, teknik alanda eğitim almış olmaları ve doğalgaz ısıtma sistemleri konusunda deneyimli olmaları gerekiyor. Ayrıca, B sınıfı ehliyet ve İstanbul'un Tuzla bölgesinde ikamet etme zorunluluğu bulunuyor.

Satınalma Uzmanı pozisyonu için ise, adayların üniversite mezunu olmaları, İngilizce bilgisi ve MS Office programlarına hakimiyetleri bekleniyor. Eskişehir'de yaşayan adaylar tercih sebebi olacak.

Yan Sanayi Geliştirme Satınalma Uzmanı için arananlar arasında ise, en az 5 yıl tecrübe ve SAP programlarına vakıf olmak gibi özellikler yer alıyor. Adayların, müzakere ve ikna yeteneklerine sahip olmaları ve çeşitli ürün grupları üzerinde satınalma deneyimleri olması önem taşıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.