Türk futbolunun tadı ekşidi artık

Son aylarda Türk futbolunda inanılmaz olaylar yaşandı. Desek ki dünya kamuoyuna nasıl rezil oluruz işte tam da bu şekilde oluruz. Nasıl mı oluruz; bir kulüp başkanı sahaya iner hakem yumruklar, bir kulüp başkanı takımı sahadan çeker, süper kupa finalinin organizasyonu büyük bir fiyasko ile sonuçlanır, taraftarlar sahaya kesici aletlerle atlayıp rakip takımın oyuncularına saldırır. Ve en son yapılan rezillik bardağı taşıran son nokta oldu.

Beşiktaş’ın 18 yaşındaki pırıl pırıl öz kaynak düzeninden çıkan Semih Kılıçsoy önce A Millî takım kadrosuna alınıyor, çocuk coşkulu moralli en önemlisi çok mutlu ama kampta ne teknik ne taktik idmanlarına alınmamış, takımdan ayrı tutularak Ümit Millî Takımına yollanmış. Ayıptır kardeşim bu nasıl bir iştir. Bu nasıl profesyonelliktir. Millî takımımızı kimler yönetiyor. Bu işler çocuk oyununa benzemez. Ne hikmetse yukarıda belirtiğim rezilliklerin hepsi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi zamanında oldu ama kendisi hâlâ koltuğunu koruyor. Ben Mehmet beyin futboldan anladığını, futbolu bildiğini düşünmüyorum. Bir şekilde o makama oturmuş arkasında sihirli güçler varmış gibi Türk futbolunu bitirmeye çalışıyor.

Başkanlığı döneminde Türk futbolu ağır yaralar aldı, futbol severler ağız tadıyla maç izlemek isterlerken, futbolun tadını bozdunuz, ekşittiniz resmen. Sayın başkan sen iş adamısın ne işin var futbolla ne işin var Millî Takımla. Bırak, futbolu futbolun içinden gelenler yönetsin. Ben Semih’in Ay Yıldızlı formayı hangi kategoride olursa olsun en iyi şekilde taşıyacağını inanıyorum. Beşiktaş başkanı Hasan Arat ve yönetim kurulu TFF yönetimine mesafeli bir duruş sergiliyor. TFF’nin organize ettiği iftar programına katılmamıştı Hasan Arat beyefendi. Semih olayı da buradan patlak verdi. Semih Kılıçsoy üzerinden Beşiktaş’a ayar vermeye çalışılıyor. Ama sizlerin gücünüz yetmez. Beşiktaş halktır, Beşiktaş hayattır, Beşiktaş haksızlığa karşı dik duruştur. Utanmıyorsunuz değil mi 18 yaşında gencecik bir delikanlı üzerinden bir sürü oyunlar oynamaya. Hiç mi düşünmüyorsunuz bu çocuğun neler yaşadığını, hayal dünyasını. İşte bu kadar küçük hesaplar yapan insanlarsınız.

Madem Semih şu an yetersiz, neden kadroya çağırıyorsunuz veya Ümit Millî takımın ihtiyacı var direkt Ümit Millî takıma davet edin. Bu olay çok su götürür. Sayın Montella siz de oynanan bu oyuna seyirci kaldınız, oyuncunuza sahip çıkmadınız. Yazıklar olsun. Bu makamlar, koltuklar gelip geçici Beşiktaş camiası kalıcı. Beşiktaş ve oyuncuları sahipsiz değil. Artık kabak tadı verdiniz. Düşün artık Türk futbolunun yakasından.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları