Tuğçe Kandemir evlenme teklifi aldı! Sosyal medyadan paylaştı

Tuğçe Kandemir evlenme teklifi aldı! Sosyal medyadan paylaştı
"Bu Benim Öyküm" adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Tuğçe Kandemir, Kapadokya'da sürpriz evlilik teklifi aldı.

Bir dönem Diyarbakırlı bir gence aşık olan Tuğçe Kandemir, sevdiği kişinin onu terk etmesinin ardından "Bu Benim Öyküm" adlı şarkıyı yazmış ve kısa sürede adını geniş bir kitleye duyurmuştu.

Tuğçe Kandemir kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Kandemir nereli? - Son Dakika Magazin Haberleri

Müzik dünyasının başarılı ismi Tuğçe Kandemir, Kapadokya'da balonların altında aldığı evlenme teklifini sosyal medya hesabından paylaşarak hayranlarına duyurdu.

Kandemir, yaptığı paylaşıma "I said yes çocuklar" notunu ekledi.

1.jpg

Mutluluğunu takipçileri ile paylaşan ünlü şarkıcının bu paylaşımına çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

Tek taşıyla yaşadığı şaşakınlık ve mutluluğu paylaşan Kandemir'e hayranları, “Enişteyi de görelim” yorumlarında bulundu.

2.jpg

TUĞÇE KANDEMİR KİMDİR?

Tuğçe Kandemir 1 Ocak 1996 tarihinde Mersin'de doğdu. Baba tarafı Kırıkkale, Anne tarafı Samsunlu olan Kandemir, Ankara'da yaşıyor. Türk şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmeni olarak biliniyor. Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkıları ile bilinir. Şarkıcılığa amatör olarak başlamış videoları YouTube'da beğenilince kendi şarkısını çıkarmaya karar vermiştir.

2018 yılında öğretmenlik yaparken ilk şarkısı "Bu Benim Öyküm" adlı parçayı söylemiştir. Esas çıkışını Bilal Sonses ile birlikte söylediği "İçimdeki Sen" parçası ile yapmıştır. Bu şarkı YouTube'da 100 milyonun üzerinde izlenilmiştir. 2019'da söylediği "Yelkovan" şarkısı ise 50 milyonun üzerinde izlenmiştir. Hâlâ Mersin Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Fizy Müzik Ödülleri'nde Yılın En Çok Dinlenen Düet ödülünü "İçimdeki Sen" şarkısıyla Bilal Sonses ile birlikte kazanmıştır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.