Tiryakilerin ciğeri yanıyor: 3 sigara grubuna daha zam geldi!

Tiryakilerin ciğeri yanıyor: 3 sigara grubuna daha zam geldi!
Geçtiğimiz günlerde JTI ve PM grubuna gelen 5 TL'lik zammın sonrasında 3 sigara grubuna daha zam geldi.

Sigara tiryakilerini derinden üzecek zamlar peş peşe gelmeye devam ediyor. 4 Eylül'de PM ve JTI grubuna gelen zamların ardından 3 sigara grubuna daha zam geldi.

4 Eylül'de Philip Morris, 5 Eylül'de JTI, 6 Eylül'de BAT ve T&T grubuna zam gelirken, bugün de Imperial Tobacco sigara fiyat listesi zamlandı.

2.jpg

SİGARA FİYATLARINDA ZAM ÜSTÜNE ZAM

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş iki gün önce PM grubuna zam geldiğini duyurmuştu. 4 Eylülden itibaren geçerli olan zamla en pahalı sigara markası 53 TL'ye çıktı.

PM grubuna gelen zammın ardından JTI grubuna 5 TL'lik zam geldi. Böylelikle, Philip Morris sigara grubunda en düşük sigara fiyatı 47 TL, en yükseği 55 TL oldu.

JTİ sigara grubunda ise en ucuz sigara 46 TL olurken en pahalı sigara ise 51 TL oldu.

1.jpg

7 TL BİRDEN ZAM GELDİ

PM ve JTİ'nin ardından RT, BAT ve TT grubu sigara markalarına da zam geldi. Özellikle RT'nin yaptığı zam dikkatlerden kaçmadı. Bütün markalar 5 TL zam yaparken RT sigara grubu 7 TL birden zam yaptı.

6 Haziran'da yapılan zamla 33 TL'ye çıkan RT grubu marka sigaralar son zamla 40 TL'ye ulaştı.

PAHALI SİGARA 55 TL OLDU

BAT ve TT grubu sigara markalarında ise 5 TL artış yaşandı. TT grubunda en ucuz sigara fiyatı 42 TL olurken, en yüksek fiyat 48 TL'ye, BAT grubunda ise en düşük ürün 44, en yüksek fiyatlı ürün ise 55 TL olarak güncellendi. Yapılan zamla en pahalı sigara fiyatı 55 TL'ye yükseldi. Son zamlarla 40 TL'nin altında satılan sigara markası kalmadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.