Ticari taksi ile çarpışan motosiklet alev topuna döndü

Ticari taksi ile çarpışan motosiklet alev topuna döndü
Sarıyer’de motosikletle ticari taksi bilinmeyen bir sebeple çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet alev topuna döndü.

Sarıyer’de motosikletle ticari taksi bilinmeyen bir sebeple çarpıştığı açıklandı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet yola savrularak alev alırken, motosiklette bulunan 2 kişi yaralandığı da bildirildi.

Kaza, saat 22.30 sıralarında Sarıyer Büyükdere Caddesi Hacıosman yönünde seyir halinde olan Ahmet A. idaresindeki ticari taksi ile aynı yönde giden motosikletin çarpışmasıyla gerçekleşti.

Çarpmamanın etkisiyle motosiklette bulunan U.Ö. ve K.Ö. motosikletten düşerek yaralanırken, yola savrulan motosiklet ise alev topuna döndü. Kaza sonrası vatandaşlar yardıma gelirken bir yandan da durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine iletti.

aw159200-03.jpg

Adeta alev topuna dönen motosiklete yangın tüpüyle müdahale edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, vatandaşların müdahale ettiği yangını kısa sürede söndürdü. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye getirildi.

Öte yandan, hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, ticari taksi şoförünün de bilgisi alınmak üzere emniyete götürüldüğü belirtildi.

Ekipler kazayla ilgili tahkikat başlattı.

aw159200-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.