TEM'de feci kaza Motosikletli kurye yaşamını yitirdi

TEM'de feci kaza Motosikletli kurye yaşamını yitirdi
Kağıthane TEM Otoyolunda bir motosikletli kurye, lastiği patladığı için emniyet şeridinde duran araca arkadan çarptı. Kazada motosikletli kurye yaşamını yitirdi.

Kaza öğle saatlerinde TEM otoyolu Edirne istikametinde gerçekleşti. Hafif ticari araç sürücüsü seyir halindeyken lastiği patladığı için emniyet şeridine geçerek durdu. Bu sırada 29 yaşındaki motosikletli kurye Hasan Çıbık emniyet şeridinde bekleyen hafif ticari araca arkadan hızla çarptı. Talihsiz motokurye çarpmanın etkisiyle yola fırladı.

temmoto2.jpg

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede Hasan Çıbık'ın yaşamanı kaybettiğini belirledi. Polis, başka bir trafik kazası yaşanmasını önlemek için yolun iki şeridini de trafiğe kapattı. Bu sırada TEM Edirne istikametinde trafik iki şeritten kontrollü olarak verildi. Kaza nedeniyle TEM Edirne yönünde trafik yoğunluğu oluşurken, cenazenin olay yerinden kaldırılmasının ardından araç trafik açıldı.

Kazada yaşamını yitiren Hasan Çıbık'ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin sonrasında Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.