Tansiyon hastaları dikkat! Bu besinin faydasından çok zararı var

Tansiyon hastaları dikkat! Bu besinin faydasından çok zararı var
Mardin'de aktar olan Yağmurcu, kış aylarında öksürük ve soğuk algınlığına karşı tarçın, zencefil ve ıhlamur üçlüsünün beraber tüketilmesinin sağlık için yararlı olduğunu belirtirken, yüksek tansiyonu olanlara ise dikkat etmesi gereken besini açıkladı

Mardin'de 35 yıllık aktarlık yapan Remzi Yağmurcu yüksek tansiyon hastaları için uyarılarda bulundu.

Yüksek tansiyon hastaları için zencefili tavsiye etmediğini belirten Yağmurcu, Kullanılmaması durumunda çok az ve gündüz tüketilmesini tavsiye etti.

Excelente Zencefil 250 G Paket | Macroonline"Bunun sebebi devamlı hareket halinde oldukları için yüksek tansiyonunu yaptığı hareketlerle bertaraf etme şansı yüksektir." diye konuştu.

Kış Çayı Nasıl Yapılır, İçindekiler ve Faydaları Nelerdir? - Yemek.comÖksürük ve soğuk algınlığı içinde tavsiyelerde bulunan Remzi Yağmurcu;

Öksürük ve soğuk algınlığı için gül hatmi, yarpuz, iğde ve rezene sütle veya kaynar suda 5 dakika kaynattıktan sonra bunu sabah akşam birer çay bardağı kullanılmasını öneriyorum. Ölçü çok önemlidir.

Ölçüyü kaçırdığı zaman kişi fayda yerine zarar görmeye başlar. Bunu ölçülü bir şekilde kullanmak en idealdir. Kış aylarında ıhlamur, ada çayı sık kullanılmalıdır. Ada çayı özellikle kaynatılması demleme usulü olmalı. 2 çubuk alınıp kaynar suda ve ağzı kapalı olmak şartıyla demlendikten sonra birer çay bardağı tüketilmesini tavsiye ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.