Survivor şampiyonu Turabi'den kötü haber! “Azrail'e mesaj attım, ciddiye almış”

Survivor şampiyonu Turabi'den kötü haber! “Azrail'e mesaj attım, ciddiye almış”
Survivor ile ün kazanan Turabi Çamkıran'ın hastaneye kaldırıldığı ve tedavi gördüğü ortaya çıktı. "Hep açık seçik paylaşımlar yapıp, çılgın bir hayat yaşadığım için geldi bunlar başıma" dedi.

Aslı ERDOĞAN / KAMU SON HABER

Bir süredir Amerika California'da yaşayan Turabi Çamkıran, son paylaşımıyla gündem oldu. Amerika'da bir hastaneden kareler paylaşan Turabi'nin tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Survivor şampiyonu Turabi paylaşımında şunları söyledi:

"AZ KALSIN BENİ ALIYORDU"

"Azraile mesaj attım; 'Gel beni al!' diye. O da mesaj atmış; 'Gülüşün dert olmuş seni çekemeyenlere. Onlara inat yaşa!' diye. Şaka şaka. Ciddiye almış mesajımı. Az kalsın beni alıyordu şereflinin zıttı. Siz siz olun Azraille oynaşmayın. Bir kazaydı, geçecek. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim inşallah. Şimdilik hoşçakalın."

"2024 BİTMEDEN EVLENECEĞİM"

Hep açık seçik paylaşımlar yapıp, çılgın bir hayat yaşadığım için geldi bunlar başıma. Artık TÖVBE. Ölmez sağ kalırsam hayatımın kadını bulup, hemen nikahı basacağım. 2024 bitmeden de evlenip, çoluk çocuğa karışıp, ailemle mütevazi bir hayat yaşayacağım. Ve ne kadar erteleyip yapmadığım şey varsa ayağa kalkar kalkmaz onları yapacağım. Duam belli, duyan belli. Hayat kısaymış. Her kimin kalbini kırdıysam kusuruma bakmasın. Cahilliğimden yapmışımdır."

YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Turabi'nin paylaşımına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni geldi. Paylaşımı gören kullanıcılar 'Geçmiş olsun TURBO', 'Sen bizim canımızsın', 'Güçlü kal biz seninleyiz' yorumları yaptılar.

turabi-den-cok-konusulacak-survivor-mzq7.jpg

turabi.png

rwet.png

turabii.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.