Superman olmak için yarışıyorlar!

Superman olmak için yarışıyorlar!
Superman serisinin yeni filmi için başrol arayışı devam ediyor. Clark Kent ve Lois Lane karakteri için yarışan oyuncular yeni bir haberde bildirildi.

2025'te gösterime girmesi beklenen Superman: Legacy'yi, Galaksinin Koruyucuları'nın yönetmeni ve DC Stüdyoları'nın CEO'su James Gunn yönetecek.

Mart ayında, filmin oyuncu kadrosu hakkında son zamanlarda gündemde olan çeşitli söylentileri yanıtlayan Gunn, "Superman rolü için hiçbir oyuncuyla tek kelime konuşmadığını" açıklamıştı.

nicholas-hoult.jpg

(Nicholas Hoult)

BAŞROL İÇİN KIYASIYA YARIŞ!

Deadline'ın 8 Haziran Perşembe günü yayımladığı yeni bir haberde içeriden bilgi veren kaynaklar, iki başrolün ilk yüz yüze deneme çekiminin gelecek günlerde yapılmasının planlandığını öne sürdü.

DC'nin ortak başkanları Peter Safran ve Gunn'ın, filme adını veren süper kahraman rolü için Nicholas Hoult, David Corenswet ve Tom Brittney'le görüşeceği bildiriliyor.

emma-mackey.jpeg

(Nicholas Houl)

Superman’ın sevgilisi Lois Lane karakteri için Nicholas Houl, Rachel Brosnahan ve Bridgerton dizisi ile dikkat çeken Phoebe Dynevor deneme çekimlerine hazırlanıyor.

Ünlü yönetmen oyuncular hakkında açıklama yapmazken kadronun tamamlanması için çalışmalar hız kazandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.