'Kuru Otlar Üstüne” filminin ilk fragmanı yayınlandı

'Kuru Otlar Üstüne” filminin ilk fragmanı yayınlandı
Merakla beklenen Nuri Bilge Ceylan imzalı "Kuru Otlar Üstüne" filminin ilk fragmanı yayınlandı. Filmin Türkiye’de çok yakında vizyona gireceği belirtildi.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Geçtiğimiz haftalarda 76’ncı Cannes Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştiren “Kuru Otlar Üstüne” isimli filmi Türkiye’de merakla bekleniyor. Nuri Bilge Ceylan imzalı Kuru Otlar Üstüne” isimli filmin ilk fragmanı görücüye çıktı.

Nuri Bilge Ceylan'ın, 76'ncı Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışan ve başroldeki Merve Dizdar'a En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandıran filmin Türkiye dağıtımını üstlenen BirFilm, sosyal medya hesabı üzerinden müjdeyi verdi. Sosyal medya hesabından, "Kuru Otlar Üstüne", çok yakında Bir Film dağıtımıyla sinemalarda" notuyla paylaşım yapan BirFilm, çok heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Senaryosu Nuri Bilge Ceylan, Ebru Ceylan ve Akın Aksu tarafından kaleme alınan film, başrollerini Merve Dizdar, Deniz Celiloğlu ve Musab Ekici'nin paylaştığı film, Doğu Anadolu'nun kırsal kesiminde çalışan ve İstanbul'a atanmayı ümit eden bir öğretmenin öğrencisini taciz etmekle suçlanmasını konu alıyor.

rr.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.