Süleyman Soylu Dallas'tan girdi Netflıx'ten çıktı

Süleyman Soylu Dallas'tan girdi Netflıx'ten çıktı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih’te esnaflarla bir araya geldiği toplantıda "Batı, Türkiye'yi yıllarca değerlerinden ve geleneklerinden uzaklaştırmaya çalıştı. Bu Dallas dizisiyle başladı. Netflix'le devam ediyor." dedi.

Erhan Karadağ / Kamu Son Haber

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih Yeşildirek Mahmutpaşa Esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Yakup Yaşa ve esnaf eşlik etti. Soylu esnaf ziyaretinde Netflix ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Batı'nın Türkiye'yi yıllarca kendi değerlerinden ve geleneklerinden uzaklaştırmaya çalıştığını söyleyen Bakan Soylu, "Bunu televizyon dizileriyle yaptı Dallas'la başladı. Siz benden daha iyi bilirsiniz büyüklerim. Sonra şimdi yeni bir şey çıktı. İsmi Netflix mi, nedir? Şimdi de onlarla devam ediyor. Her televizyon filminde eşcinselliği ortaya koyabilecek, onu sevdirecek bir hal ortaya koymaya devam ettirmeye çalışıyor. Bunu yıllardan beri yapıyor. Aile yapımızı ortadan kaldırmak için. Ama şimdi başka bir şey söyleyeceğim. İş biraz tersine dönmeye başladı, daha da dönecek.” şeklinde konuştu.

Süleyman Soylu 14 Mayıs öncesinde yaptığı mitinglerde otobüs duraklarında gördüğü bir saç reklamını hedef almıştı. Soylu duraklarda gördüğü reklamla ilgili şunları söylemişti: "Şimdi belediye otobüs duraklarında bir reklam var gördünüz mü bilmiyorum? Diyor ki 'Kız kıza yakın olmak kadar doğal' diyor. O reklamları tamamen kaldıracağız"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.