Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun nerede olduğu ortaya çıktı

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun nerede olduğu ortaya çıktı
Adını vermek istemeyen Somalili bir diplomat Cumhurbaşkanı'nın oğlunun nerede olduğunu açıkladı.

Somali’li Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohamed Hassan Sheikh Mohamud İstanbul’da karıştığı trafik kazasında moto kurye 2 çocuk babası Yunus Emre Göçer’in yaşamını yitirmesine neden oldu.

30 Kasım’da İstanbul’da gerçekleşen kazanın ardından Yunus Emre Göçer, hayati tehlike altında hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alındı.

Bu süre zarfında Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohamed Hassan Sheikh Mohamud, savcılığın karşısına bile çıkarılmadan karakoldan serbest bırakılmıştı.

Herkesi şoke eden olayda Mohamed Hassan Sheikh Mohamud, 2 Aralık’ta tarifeli uçakla Türkiye’den elini kolunu sallayarak kaçtı.

goruntulerin-tersine-ifade-verdi.jpg

2 çocuk babası Yunus Emre Göçer ise 6 Aralık’ta hayatını kaybetti. Olayın ardından skandallar peş peşe geldi. Kamuoyunun hayretle izlediği kaza olayında Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun diplomatik pasaportla Türkiye’den ayrıldığı ortaya çıktı.

NEREDE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun nasıl ve nereye kaçtığına dair Türkiye’deki resmi makamlardan henüz bir açıklama yapılmadı.

Fakat Associated Press'e konuşan Somalili bir diplomat ise, Mohamed Hassan Sheikh Mohamud’un kazadan sonra Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrine gittiğini iddia etti.

20231207-somali.webp

Söz konusu haberde, konu hakkında medyaya konuşma yetkisi olmadığı için isminin gizli kalmasını isteyen bir diplomattan önemli bir açıklama geldi. Yetkiliye göre cumhurbaşkanının ailesi diplomatik pasaportla seyahat ediyor ve daha önce Türkiye'de yaşamıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.