Motokurye’nin ölümünde yeni skandal ‘Müge Anlı sözünde durmamış’

Motokurye’nin ölümünde yeni skandal ‘Müge Anlı sözünde durmamış’
Somali cumhurbaşkanının oğlunun karıştığı kazada hayatını kaybeden motokurye Yunus Emre Göçer’in ailesi ATV’deki meşhur programa çıkarılmamış.

Somali cumhurbaşkanının oğlu Hasan Şeyh Mahmut’un motokurye Yunus Emre Göçer’i hayattan koparmasının ardındaki skandallar son bulmuyor.

Cumhuriyet’in internet sitesinde yayınlanan habere göre, Motokurye Göçer’in eşinin cinayetin aydınlatılması için başvurduğu ATV’de yayımlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına kabul edilmediği ortaya çıktı.

motokurye1.jpg

KAZADAN GÜNLER SONRA YURTDIŞINA KAÇMIŞTI

İstanbul’da 30 Kasım 2023 tarihinde Avrasya Tüneli Aksaray çıkışında gerçekleşen olayda Somali Cumhurbaşkanının oğlu Hassan Şeyh Mahmut’un kullandığı aracın motokurye Yunus Emre Göçer’e çarpması sonucu Göçer ağır yaralanmıştı.

Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Göçer’in ardından polis tutanağında “Motokurye hatalı gösterildiği” için Mahmut, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı.

Ancak bilirkişi raporuyla Somali cumhurbaşkanının oğlunun ‘asli kusurlu’ bulunması, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın şüpheli Mahmut hakkında yakalama kararı çıkarmasını sağladı ancak Mahmut’un 2 Aralık 2023 tarihinde yurtdışına kaçtığı anlaşıldı. Olayla ilgili gelişmeler sürerken yeni bir skandal yaşandı.

AİLENİN BAŞVURUSU KABUL EDİLMEDİ

Motokurye’nin kaybıyla ilgili çıkan pek çok habere bir yenisi daha eklendi. Skandalların bitmediği olaya ilişkin iddiaya göre Göçer’in ailesi, olayı açıklığa kavuşturmak ve kamera görüntülerinin ortaya çıkması için ATV’nin en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlısert’e çıkmak istedi. Bununla ilgili başvurularını yapan ailenin programa çıkma talebi kabul edilmedi.

muge.jpg

‘TAKSİRLİ KAZA’ GEREKÇESİYLE REDDEDİLDİ

Motokurye Yunus Emre Göçer’in eşi Öznur Göçer konuyla ilgili iddiasında, program için başvurduğunu ancak kendisine ‘Medyaya düşsün, sizi kabul edeceğiz’ dediklerini Cumhuriyet’e anlattı. Olayın aydınlanmaya başlamasının ardından tekrar programı aradığını ifade eden Göçer, ‘Taksirli bir kaza’ denilerek ailenin yayına kabul edilemeyeceğini söylediklerini de sözlerine ekledi.

Göçer, “Televizyon programının etkili olabileceğini düşündüm. Eşimle bazen biz de o programı izliyorduk. Görüntülere ulaşamadığımız için yardım istedik ancak ne yazık ki bu talebimiz kabul görmedi” dedi.

SOSYAL MEDYADAN ORTAYA ÇIKAN GÖRÜNTÜLER

Öte yandan geçtiğimiz günlerde, sosyal medyada 30 Kasım tarihinde paylaşılan bir videonun olay yerinde çekildiği ortaya çıktı. Söz konusu yeni görüntülerde motokuryenin kaza geçirmesinin ardından ambulans çağırıldığı halde tamı tamına 20 dakika boyunca kimsenin gelmediği görülüyor.

DUBAİ’DE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Kimliği bilinmeyen bir Somalili diplomatın iddiasına göre, motokuryeyi hayattan koparan Muhammet Hasan Şeyh Mahmut Dubai’ye kaçtı.

motokurye3-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.