Sokak ortasında kurşun yağdırdı

Sokak ortasında kurşun yağdırdı
İzmit'te sokakta silahlı saldırıya uğrayan bir kişi, saldırganın tekrar gelip ateş etmesi sonucu ağır yaralandı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşanan kanlı olayda, bir kişi sokakta silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan, yaraladığı kişiyi bırakmayarak tekrar ateş açtı. Olay yerine gelen bekçilerin müdahalesiyle yakalanan saldırgan, polise teslim edildi. Yaralı kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde Yenişehir Mahallesi Kuşak Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Y.Ö. ile S.Ç. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.Ö., yanında bulunan tabancayla S.Ç.'ye defalarca ateş etti. S.Ç., vücuduna isabet eden kurşunlarla kanlar içinde yere yığıldı. Y.Ö., olay yerinden uzaklaşarak yakındaki bir büfeye sığındı. Ancak kısa bir süre sonra tekrar sokağa çıkarak yaralı S.Ç.'ye kurşun yağdırmaya devam etti.

Bu sırada olay yerine gelen bekçiler, saldırganın üzerine yürüdü. Havaya ateş açarak uyarıda bulunan bekçiler, Y.Ö.'yü etkisiz hale getirdi. Tabancasını bırakan Y.Ö., bekçiler tarafından gözaltına alındı.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, boynu ve ayağından vurulan S.Ç.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kocaeli Devlet Hastanesine götürdü. Buradan da Kocaeli Şehir Hastanesine sevk edilen S.Ç.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Sokakta çok sayıda boş kovan bulunduğu görüldü. Saldırgan Y.Ö., emniyete götürülerek sorguya alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.