Skoda’nın KAROQ modelinde dev kampanya başladı ‘Son model SUV sahibi olmanın tam zamanı’

Skoda’nın KAROQ modelinde dev kampanya başladı ‘Son model SUV sahibi olmanın tam zamanı’
Dünyaca ünlü otomotiv devi Skoda, son model geniş bir SUV sahibi olmak isteyenler için Nisan ayı boyunca devam edecek olan dev kampanyasını resmen başlattı.

Dünyaca ünlü otomotiv devi Skoda, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden krizi, durgunluğu kendi lehine çevirmek, yenilenen yüzleri ile özellikle geniş ailelere hitap eden son model SUV araçlarının yeni sahipleri ile buluşturmak için pazar araştırmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bu kapsamda, Skoda’nın gerçekleştirdiği en son pazar araştırması neticesinde Nisan ayı boyunca geçerli olan ve otomotiv sektöründe kendinden çokça söz ettirecek dev kampanyasını başlatma kararı aldı.

Skoda, en son gerçekleştirdiği bu pazar araştırmaları sonucunda, Nisan ayında geçerli olan dev kampanyasını başlattı ve bu dev kampanyanın en ince ayrıntılarını resmi internet sitesinden de duyurdu.

Skoda’nın başlattığı bu kampanyanın asıl amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden durgunluğa, krize rağmen satışlarını arttırmak ve 2024 model geniş SUV araçlarını insanlarla en uygun yoldan buluşturmak.

Skoda, başlattığı bu kampanyayı ülkemizde özellikle geniş ailelerin en çok tercih ettiği modellerden biri olan ‘KAROQ’ için Nisan ayının son gününe kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Piyasada fırtınalar estirecek olan bu dev kampanya, 2024 model geniş bir SUV sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği büyük fırsat olabilir.

Dev kampanya, son teknoloji kullanılarak üretilmiş 2024 model bir ‘KAROQ’ sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor. Skoda’nın başlattığı bu dev kampanya kapsamında, ‘KAROQ’ modeli için 200 bin TL 12 ay vadeli, yüzde 0,99 faizli kredi imkanını içeriyor.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi-jpg5.jpg

ekran-alintisi-jpg6.jpg

ekran-alintisi-jpg7.jpg

ekran-alintisi-jpg4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.