Sinem Dedetaş sosyal medya açıklamasıyla dikkat çekti

Sinem Dedetaş sosyal medya açıklamasıyla dikkat çekti
Üsküdar Belediye Başkanı olan Sinem Dedetaş, destekleri için vatandaşlara teşekkür etti.

Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Sinem Dedetaş, sosyal medyada paylaşım yaparak "Demokrasi kazandı" ifadelerini kullandı. Dedetaş, Üsküdarlı vatandaşların desteği için teşekkürlerini sunarak, görevi layıkıyla yerine getirmek için hazır olduğunu vurguladı.

Dedetaş, paylaşımında şunları söyledi: "Sevgili Üsküdarlılar, sizlerin desteği ve güveniyle Üsküdar'ın belediye başkanı seçildim. Bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için .çalışmaya hazırım. Sizlerin beklenti ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için var gücümle çalışacağım. Birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir Üsküdar için el ele vereceğiz. Desteğiniz ve inancınız için teşekkür ederim. Yeni bir dönemin başlangıcı hayırlı ve uğurlu olsun."

Dedetaş'ın, paylaşımının sonuna '#SinemdeÜsküdarVar" etiketini koyması dikkat çekti.

sinemdedetas.jpg

SİNEM DEDETAŞ KİMDİR?

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş kimdir diye merak edilmeye başlandı. Birçok kişinin merak ettiği isim, görevi ile ilgili paylaşım da yaparak Üsküdarlıları şimdiden heyecanlandırdı.

Dedetaş, 1981 yılında Eskişehir'de doğdu. Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Dedetaş,İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi'nden mezun olup, gemi inşa yüksek mühendisi unvanını aldı.

Özel hayatı da meral edilen Üsküdar Belediyesi Başkanı Sinem Dedetaş, Barış Dedetaş ile evli.

Uzun yıllar boyunca yerel ve uluslararası firmalarda görev alan Dedetaş, eşi Barış Dedetaş ile birlikte kendi şirketini kurdu. 2014 yılı ile 2016 arasında TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev aldı. Öte yandan Dedetaş'ın 2019 yılında İstanbul Şehir Hatları A.Ş’ye Genel Müdür olarak ataması gerçekleştirildi ve makamın ilk kadın genel müdürü oldu.

Geçtiğimiz yıl Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği komite başkanlığına seçilen Dedetaş, 31 Mart seçimlerinde Üsküdar Belediye Başkanı makamına seçildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.