Kürşad Zorlu öğretmenlerin sesi oldu '100 bin kadroda ısrarlıyız'

Kürşad Zorlu öğretmenlerin sesi oldu '100 bin kadroda ısrarlıyız'
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Kürşat Zorlu’dan öğretmenlere tam destek mesajı geldi. Zorlu, “100 bin adil kadro” dedi.

Konya’da İYİ Partililerle bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü, aynı zamanda Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu, öğretmenler için destek mesajları verdi. Yaptığı konuşmada öğretmen atamalarına değinen Zorlu, Mustafa Kemal Atatürk’ten alıntı yaparak öğretmenlerin değerine vurgu yaptı.

“ÖĞRETMENLERİMİZİN SESİ OLMAKTA KARARLIYIZ”

Zorlu, İYİ Partililerle bir araya geldiği toplantıda öğretmen atamalarının önemine vurgu yaparak Atatürk’ün düşüncelerini hatırlattı. Zorlu, “Bakın atama takvimini bile hala açıklamadılar. Olabildiğince seçim gününe yakın açıklayalım da onlardan oy alalım gibi bir düşünce içindeler. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk’ün ifadesi ‘Askerimiz, ordumuz kadar milli eğitim ordumuzu inşa etme ve kurmalıyız’ diyor, bu kadar önemli.” diyerek konu hakkındaki düşüncelerini ifade etti.

kursad2.jpg

İktidarın öğretmen atamalarıyla alakalı adım atmasının şart olduğunun altını çizen Zorlu, İYİ Parti olarak atamaların takipçisi olacaklarını duyurdu. Konuyla ilgili Zorlu, siyasi iktidara seslenerek “Öğretmenleri oyalamaktan vazgeçin. Onlar bu ülkenin saygın birer bireyidir. Okudular, hak ettiler, gerekli eğitimlerden geçtiler. Onun için Cumhuriyetimizin ikinci asrının temellerini attığımız bu günlerde, en az 100 bin öğretmen atamasını yapmak zorundasınız. Bu da İYİ Parti’nin sonuna kadar mücadelesi olacaktır” ifadelerini kullandı. Toplantıyı sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşan Zorlu, X platformunda kullanılan etiketi de kullanarak “#OyumMülakatsız68Bine diyorlar ve biz 100 bin adil kadro atamasında ısrarlıyız.” notunu düştü.

kursat-zorlu.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.