Seyyanen zammın yatacağı tarih belli oldu ‘SGK Uzmanı Emin Yılmaz emeklilere sevindirici haberi verdi'

Seyyanen zammın yatacağı tarih belli oldu ‘SGK Uzmanı Emin Yılmaz emeklilere sevindirici haberi verdi'
SGK Uzmanı Emin Yılmaz, seyyanen zamma ilişkin net tarihi açıkladı.

SGK Uzmanı Emin Yılmaz, emekli maaşlarına yapılması planlanan seyyanen zamma ilişkin net tarihi açıkladı.

En düşük emekli maaşını alan milyonlarca emekli, 16 bin TL açlık sınırının altında maaş almalarından dolayı sosyal medya üzerinden seyyanen zam çağrılarını sürdürmeye devam ediyor.

KULİSLERDE 5 BİN TL KONUŞULUYOR

Seyyanen zam konusunda da AK Parti kulislerinde konuşulanlar ise Pazar günü İstanbul mitingde açıklanması ön görülüyor. Emekli maaşlarına ise 5 bin TL seyyanen zam yapılacağı da iddia ediliyor.

emekli-vatandas-aldigimiz-maas-sayarken-bitiyor-1642420657.jpg

YILMAZ: 2 NİSAN’DA TOPLANACAKLAR

SGK Uzmanı Emin Yılmaz ise MAK Haber canlı yayınında emekli maaşlarına yapılması planlanan seyyanen zamma ilişkin net tarihi açıkladı. Yılmaz Pazar günü seyyanen zammın açıklanması halinde şu tarihi işaret etti. Yılmaz, “Meclis 2 Nisan'da açılacak. Bu hafta sonu sayın Cumhurbaşkanı mitingde açıkladığı takdirde ilk maaşlar ne zaman alınacak? Dolayısıyla, orada Nisan, Mayıs, Haziran ayı kalıyor zaten. Temmuz ayında bir artış olacağından dolayı, Temmuz'dan sonrasına bir müdahale yapılacak. Burada Temmuz ayı mı, Nisan ayı mı? Burada ehemmiyet ortaya çıkmış oluyor” şeklinde konuştu.

“10 BİN GÖSTERİLİP 2 BİN TL OLABİLİR”

Yılmaz son seçimleri hatırlatarak net rakama ilişkin detayları açıkladı. Yılmaz, “ Son seçimlerde bu tarz vaatler açıklanmıştı. Ancak emekliye 10 bin TL gösterilip 2 bin verilmişti. Öyle bir tablo yaşamıştık, bu seyyanen meselesi de buna dönebilir” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.