Şeyma Subaşı'nın hazırladığı pasta alay konusu oldu

Şeyma Subaşı'nın hazırladığı pasta alay konusu oldu
Bir ay önce evlendiği eşi Mohammed Alsaloussi'nin bikinili video ve fotoğraflarını paylaşmasından rahatsız olduğunu belirten Şeyma Subaşı önceki gün eşinin doğum gününü kutladı. Subaşı'nın eşine yaptığı pasta sosyal medyada gündem oldu.

Aslı ERDOĞAN/KAMU SON HABER

Şeyma Subaşı, iş insanı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Mayıs ayında gösterişli bir düğünle dünyaevine girmişti. Bikinili pozlarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde "Bikini videosu ve fotoğrafı koymamdan Meedo biraz rahatsız oluyor" diyerek herkesi şaşırtmıştı. Subaşı bu sefer de eşi Meedo'nun doğum günündeki pastası ile gündem oldu. Şeyma Subaşı'nın eşine yaptırdığı pasta alay konusu oldu.

"MUHTEŞEM KOCAM..."

Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa, "Muhteşem kocam doğum günün kutlu olsun. Kalbimizi güldüren sevimli insanlarla çevrili bu cennette daha birçok macera ve güzel anlarımız olacak. Bali bizim için bir varış noktası olmaktan daha fazlası oldu, hikayemizin bir parçası oldu, anıların yaşatıldığı bir yer" diyen Şeyma Subaşı'nın paylaşımındaki pastayı görenler "Salatalık neden?", "Ne biçim pasta", "Ya çocuk pastası gibi bu ne?", "Pasta dışında her şey ok" yorumları yaptı.

seyma.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.