Selçuk Geçer ‘geçmiş olsun’ diyerek açıkladı ‘Parasını ona yatıran ecel terleri dökecek’

Selçuk Geçer ‘geçmiş olsun’ diyerek açıkladı ‘Parasını ona yatıran ecel terleri dökecek’
Selçuk Geçer enflasyon verileri üzerinden yatırımcılara kötü haberi verdi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, TÜİK’in enflasyon verileri üzerinden dolar yatırımcılarını üzecek açıklamayı gerçekleştirdi.

Milyonlarca yatırımcı elindeki maddi birikimi değerlendirmek amacıyla farklı yatırım kollarını tercih ediyor. Dolar ve altın ise son dönemlerde TL’ye göre daha çok tercih edilmeye de başlandı. Ancak Merkez Bankası’nın faiz artırımı sonrasında dolar ve gram altında yaşanan düşüş ise yatırımcıları da düşündürüyor.

dolar-altin.jpg

GEÇER: DÜMDÜZ ÇİZGİDE DOLAR OLUR MU?

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarına kötü haberi vererek, dolar seviyesi ve TÜİK enflasyon verileri üzerinden yatırımcının zor durumunu açıkladı. Geçer, "Türkiye, Avrupa'nın ve Amerika'nın bütün istatistik kurumlarının ve uluslararası istatistik kurumlarının dikkatini çekmiş durumda. Kimse Türkiye'deki enflasyon verilerine güvenmiyor. Bu nedenle, Türkiye'ye parasını getirmiyorlar ve döviz seviyelerine de inanmıyorlar. 31,90’nı gösteriyoruz, 32'yi gösteriyoruz; buralarda tutuyoruz, dümdüz çizgide dolar olur mu? Kimi kandırıyorsunuz? Bunun bedelini de vatandaşa ödeyeceksiniz” şeklinde konuştu.

selcuk-gecer2.jpg

“EMEKLİ VE MEMURA HAK ETTİĞİ ALTINDA MAAŞ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Geçer, çarşı pazarda fiyatların enflasyon üzerinde ters orantıda olduğunu belirtirken, “Düşük enflasyon göstereceğiz, her şeye rağmen yükselen fiyatlara rağmen düşük enflasyon göstereceğiz; emekliye, memura hak ettiğinin altında maaş vermeye devam edeceğiz. Bunu mu söylüyorsunuz bize? Bunu sürdürebileceğinize inanıyor musunuz?” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.