Sarıyer'de İETT otobüsüyle hafif ticari araç çarpıştı

Sarıyer'de  İETT otobüsüyle hafif ticari araç çarpıştı
Sarıyer'de yaşanan trafik kazasında, seyir halindeki bir otomobil yolun karşısına geçen bir yayaya çarptı. Bu çarpışmanın ardından, ters yöne giren bir İETT otobüsü ile hafif ticari bir araç kafa kafaya çarpıştı.

Kazada toplamda 2 kişi yaralandı ve hemen ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Olay, saat 11.45 civarında Sarıyer İstinye Bayırı'nda meydana geldi. İddialara göre, sahil istikametinde seyreden bir otomobil, yolun karşısına geçmekte olan bir yayaya çarptıktan sonra kontrolünü kaybederek yol kenarındaki ağaçlara çarpmıştı. Bu esnada, kazayı gören 34 HO 2542 plakalı 29S numaralı İETT otobüsü, kaçınılmaz bir şekilde ters yöne girerek yol almıştı. Bu durum, hafif ticari araçla çarpışmasına sebep oldu.

İETT otobüsü Maslak istikametine doğru seyir halinde olan ve Veysel Çınar tarafından yönetilen 34 AAC 512 plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Otobüste bulunan yolcular büyük bir panik yaşarken, sürücü Veysel Çınar ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. İlk kaza sonucunda, otomobil sürücüsü ile çarpışmanın yaşandığı noktada bulunan yayadan yaralananlar olduğu ve hemen ambulanslarla hastaneye kaldırıldıkları öğrenildi.

Trafik sigortası bulunmadığı için aracı trafikten men edilen sürücü Veysel Çınar, "İstinye Bayırı'ndan Maslak'a doğru seyir halindeyken, sol şeritte bir kaza olduğunu fark ettim. Birdenbire, sol şeritten gelen otobüs hızla benim şeridime girdi ve çarpışma meydana geldi." şeklinde ifade etti. Kazaya karışan araçlar, bir süre sonra olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı.

aw147273-01.jpg

aw147273-03.jpg

aw147273-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.