Rize’de sokak ortasındaki kavga 7 gözaltı

Rize’de sokak ortasındaki kavga 7 gözaltı
Rize'de yaşanan bir olayda, komşular arasındaki anlaşmazlık sokakta şiddet içeren bir çatışmaya dönüştü. Bu çatışmada silahlar ve bıçaklar kullanıldı ve üç kişi yaralanırken, yedi kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Rize'nin Mermerdelen Mahallesi'nde yaşanan bir olayda, iki husumetli grup arasında çıkan şiddetli çatışmada üç kişi yaralanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı ve yedi kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Atatürk Caddesi üzerinde öğleden sonra gerçekleşen bu talihsiz olay, sözlü atışmanın kısa sürede silahlı ve bıçaklı bir çatışmaya dönüşmesiyle şiddetlendi. Çevredeki vatandaşların hızla 112 acil servisini arayarak yardım istemesi üzerine, olay yerine ivedilikle sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis, durumu kontrol altına almak için müdahalede bulunurken, yaralılar H.Ç., B.Ö.K. ve T.Ç., ambulanslarla hızla Rize Devlet Hastanesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumu hakkında bilgi verilirken, olaya karıştığı tespit edilen diğer şahısların gözaltı işlemleri sürdü. Bu olayın ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.