Galatasaray harekete geçti Ali Koç hakkında suç duyurusu

Galatasaray harekete geçti Ali Koç hakkında suç duyurusu
Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan yaptığı açıklama ile Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç hakkında suç duyurusu yaptıklarını söyledi.
Galatasaray Divan Kurulu Mart ayı Olağan Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda toplandı. Toplantıda bir konuşma yapan Galatasaraylı Hukukçular Derneği Başkanı Hüsnü Seçkin Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un 'Galatasaray bu ülkenin beka problemidir' açıklamalarını eleştirerek sarı-kırmızılı yönetimin de bu konuda bir şeyler yapması gerektiğini söyledi.
Hüsnü Seçkin Koç'un konuşmasının sonrasında kürsüye çıkan Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, "Bahsi geçen kişi (Ali Koç) hakkında bir suç duyurusunda bulunduk. Gerekli tazminat davalarının takibini de yapacağız. Aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kuruluna da gerekli başvurular yapıldı. Umarım aklını başına devşirir ve Galatasaray camiası hakkında bir laf ederken birkaç kez düşünür ondan sonra konuşur" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.