Resimdeki iki tavşanın arasındaki 5 farkı bulanlar yüksek zekaya sahip

Resimdeki iki tavşanın arasındaki 5 farkı bulanlar yüksek zekaya sahip
Zekâ oyunları, beyninizi zorlayan ve zihinsel yeteneklerinizi geliştiren aktivitelerdir. Bu oyunlar, IQ'su yüksek olanların bile sadece 15 saniyede çözebileceği kadar basit olabilir.

Bu iki resim arasındaki farkları bulmak için yüksek IQ'ya sahip olmanız gerektiğini söyleyen bir bulmaca daha.

8989898.jpg

Bu sefer neşeli tavşanlarla dolu bir bahçe manzarası var. Ama dikkatli bakarsanız, iki resim arasında 5 fark olduğunu göreceksiniz. Ve bunları bulmak için sadece 15 saniyeniz var.

Bu zorlu zeka oyununda başarılı olmak için gözlerinizi dört açmalısınız. Çünkü iki resim arasındaki farklar çok küçük ve ince detaylarda gizli. Eğer 15 saniyede hepsini bulabilirseniz, sizin IQ'nuz çok yüksek demektir.

Eğer 15 saniyede farkları bulamadıysanız, üzülmeyin. Çünkü bu bulmaca gerçekten de çok zor. Ama merak etmeyin, doğru cevabı haberimizin sonunda görebilirsiniz. İşte ipucu: Farkları bulmak için çiçeklere, tavşanlara ve ağaçlara odaklanın.

Bu zeka oyununda farkları bulmak için çok dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü iki resim arasındaki farklar çok küçük ve kolayca gözden kaçabiliyor. Bu yüzden bu bulmacayı çözmek için bir dahi olmanız lazım.fdvdf.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.