Bariyere çarpan otomobil hurdaya döndü

Bariyere çarpan otomobil hurdaya döndü
Kocaeli'de meydana gelen trafik kazasında, bariyere çarpan bir otomobil 100 metre sürüklendi. Kazada araçtaki 2 kişi olay yerinde yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Kaza, D100 Karayolu yan yol ışıklar mevkiindeki Ovacık Mahallesi'nde yaşandı. 41 APU 450 plakalı BMW marka otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle yol ayrımındaki bariyerlere çarparak duramadı. Otomobil, yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra bariyerlere takıldı.

Kazayı fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri, araçta sıkışan yolcu Abdullah Yabar'ı kurtarmak için çalışma başlattı. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Abdullah Yabar ve sürücü İbrahim Uyanık kurtarılamadı. Yaralanan diğer yolcu C.Ö. ise ambulansla hastaneye sevk edildi. Kazada aracın büyük hasar gördüğü ve kağıt gibi ezildiği görüldü. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.