Renault Megane’da akıl almaz kampanya 'Büyük fırsat için son günler’

Renault Megane’da akıl almaz kampanya 'Büyük fırsat için son günler’
Otomotiv devi Renault, 2024 model araç sahibi olmak isteyenler için Mart ayı boyunca devam edecek olan dev kampanyasına imza attı.

Dünyaca ünlü otomotiv devi Renault, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun bir süredir devam etmekte olan krizi, durgunluğu kendi lehine çevirip, insanlar 2024 model araç sahibi yapıp satışlarını arttırmak, böylece otomotiv pazarındaki liderlik koltuğuna oturmak için pazar araştırmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Renault, bu kapsamda gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde Mart ayının son gününe kadar devam edecek olan, dev kampanyasına imza attı.

Renault’nun en son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Mart ayının sonuna kadar devam edecek olan dev kampanyasını detaylarını resmi internet sitesinden de duyurdu.

Renault’nun bu kampanyayı hayata geçirmesindeki asıl neden, otomotiv sektöründe uzun bir süredir yaşanan kriz durumunda toparlanmak ve potansiyel müşterilerini bu ve benzeri kampanyalarla cezbederek sıfır 2024 model araçlarının satış miktarını arttırmak.

Renault, başlattığı bu kampanyayı ülkemizde en çok tercih edilen modellerden biri olan ‘MEGANE’ için Mart ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde tüm detaylarını düşünerek hazırladı.

Otomotiv sektörünü altüst edecek olan bu dev kampanya, 2024 model araç sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği büyük fırsatlardan biri olacak gibi duruyor.

Renault’nun resmi internet sitesinde de yayınlanan bu kampanya, sıfır kilometre bir ‘MEGANE’ sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Renault, başlattığı bu dev kampanya kapsamında ‘MEGANE’ modelinde 250 bin TL, 12 ay vadeli ve yüzde 3,94 faizli kredi imkanını içeriyor.

Renault’nun imza attığı bu büyük kampanyayı daha detaylı bir şekilde incelemek isteyenler, Renault’nun resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi-jpg4.jpg

ekran-alintisi-jpg2.jpg

ekran-alintisi-jpg3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.