Ramazan alışverişi yapacaklar dikkat 'Bunu yapana anında 150 TL oruç desteği yatacak'

Ramazan alışverişi yapacaklar dikkat 'Bunu yapana anında 150 TL oruç desteği yatacak'
Özellikle ücretsiz toplu taşıma kampanyalarıyla bilinen İstanbulkart, yeni başlattığı bir kampanya ile geri ödeme fırsatı sunuyor.

Çeşitli avantajlı kampanyalarıyla dikkat çeken İstanbulkart, İstanbul genelinde pek çok alanda kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

İstanbulkart, son dönemde seçkin marketlerle birlikte başlattığı kampanyalarla dikkat çekiyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan kampanyada geri ödeme imkanı sunan İstanbulkart ile alışveriş yapmanın da ayrıcalığı böylece sunulmuş bulunuyor.

İSTANBULKART RAMAZAN ALIŞVERİŞİ

İstanbulkart kullanıcılarını sevindiren yeni bir kampanya detayı açıklandı. Yapılan açıklamada ise İstanbulkart sahipleri seçili marketlerde yapacakları alışverişlerde geri ödeme imkanından faydalanabilecek. Düzenlenen kampanya kapsamında CarrefourSA, A101, Bim, Migros, Şok, Hakmar gibi birçok markette tek seferde 750 TL ve üzeri Ramazan alışverişi yapan bireye ilk harcamalarında 75 TL ve 2. harcamalarında da 75 TL olmak üzere Toplamda 150 TL nakit iade ödemesi yapılacak.

Ramazan Alışverişleri İstanbulkart’la 150 TL Hediyeli!

İstanbul kartı Ramazan tarifesi olarak başlatılan kampanyada Toplamda 150 tl geri ödeme imkanından faydalanma süresi 9 Nisan'a kadar devam edeceği belirtildi.

Her alışverişte sadece ilk 2 alışveriş kampanyaya dahil olacak ve kampanyadan yararlanamayacak olan sosyal kart sahipleri, harcama işleminin iptal edilmesi durumunda yapılan ödül ödemelerini geri alacaklar.

Harcama yapıldığında kazanılan liralar, İstanbulkart'a otomatik olarak yüklenecek. Bu ödemeler, İstanbulkart'ın mobil uygulamasında veya belirlenen noktalarda kullanılabilecek.

Ancak, İstanbulkart'a yüklenen geri ödemelerin nakit olarak talep edilmesi mümkün olmayacak.

istanbulkart.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.