Putin kalp krizi mi geçirdi? En yakınındaki isim açıkladı

Putin kalp krizi mi geçirdi? En yakınındaki isim açıkladı
Putin'in kalp krizi geçirdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Putin gerçekten kalp krizi geçirdi mi? Kremlin'den açıklama geldi.

Rusya'da Telegram üzerinden muhalif yayınlar yapan General SVR, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dün gece kalp krizi geçirdiğini iddia etti.

Gündeme bomba gibi düşen haberin gerçek olup olmadığı merak konusu oldu.

REZİDANSTA KALBİ DURDU

T24'te yer alan habere göre; Telegram üzerinden yapılan paylaşımlarda Putin'in rezidansında kalbinin durduğu, doktorların yaptığı hızlı müdahale sonucunda Rus liderin hayata döndüğü öne sürüldü.

General SVR'nin iddiasına göre pazar akşamı saat 21.05 sularında rezidansta görev yapan gizli servis yetkilileri, Putin'in odasında bir düşme sesi geldikten sonra içeri giren korumalar Putin'i yerde buldu.

Görevli doktorların hemen olay yerine çağırıldığı ve hemen müdahale edildiğini aktardı. General SVR'nin iddiasına göre doktorlar, hızlı müdahale ile Putin'in duran kalbini çalıştırdı ve Rus lider rezidansta tıbbi araçlar olan özel bir odaya alındı.

KREMLİN YALANLADI

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov ise söz konusu haberin ardından yaptığı açıklamada, Putin'in sağlık durumunun kötü olduğu yönündeki iddiaları yalanladı. Peskov, Putin'in iyi ve sağlıklı olduğunu belirtirken, dublör kullandığı yönündeki iddiayı ise "saçma" olarak nitelendirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.