Peugeot'nun en sevilen modelinde dev kampanya 'Yeni yılın ilk fırsatı'

Peugeot'nun en sevilen modelinde dev kampanya 'Yeni yılın ilk fırsatı'
Dünyaca ünlü Fransız otomotiv devi Peugeot, sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyenler için 2024’ün ilk kampanyasına başlattı.

Dünyada en çok tercih edilen otomobil markalarından biri olan Peugeot, Türkiye’deki otomotiv sektöründe şu anda devam etmekte olan durgunluğu, yeni yılda kendi lehine çevirmek için pazar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fransız otomotiv devi, yeni yılda gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde potansiyel müşterilerini cezbedecek bir kampanya oluşturma kararı aldı.

Bunun sonucunda Fransız otomotiv devi Peugeot, Ocak ayı boyunca devam edecek olan bu özel kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden de duyurdu. Kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak, sıfır kilometre geniş aile aracına sahibi olmak isteyenleri kendine çekmek.

Peugeot, bu kampanyayı sıfır kilometre bir araca sahip olan isteyenler potansiyel müşterileri için başlattı. Bu kampanya, Peugeot'nun en geniş aileler tarafından tercih edilen ve çok sevilen modellerinden biri olan ‘2008’ modeli için Ocak ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı.

Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır kilometre geniş aile aracına sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 model ‘2008’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

ekran-alintisi3.jpg

Bu dev kampanya, 165 bin TL, 12 ay vadeli ve faizsiz kredi imkanı içeriyor. Ocak ayının sonuna kadar geçerli olan bu kampanya sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYATI

ekran-alintisi.jpg

ekran-alintisi1.jpg

ekran-alintisi2.jpg

ekran-alintisi3.jpg

ekran-alintisi4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.