Perdelerinizi kar beyazı yapan temizlik tüyosu 'Sadece 2 malzeme yetiyor'

Perdelerinizi  kar beyazı yapan temizlik tüyosu 'Sadece 2 malzeme yetiyor'
Özel günlerde ya da bayramlarda perdelerinizi yıkamak zahmetli olmaktan çıkıyor.

Evinizin en dikkat çekici eşyalarından biri de şüphesiz perdeler, iç mimarların ifade ettiğine göre; Evinizde kullandığınız perdelerin boyutu odanızın daha geniş ve doğal olarak da ferah görünmesini görülmesini sağlayabiliyor.

TEMİZLİK ÇİLE OLMASIN

Dekoratif bir ürün olarak aynı zamanda mı mahremiyeti de gizliliğini korumak için kullanılan perdeler zamanla yemek kokusu havasızlık gibi etkenler rengini kaybedebiliyor. Özellikle uzun perde tercih ediyorsanız temizlemesi daha zahmetli olabiliyor.

PÜF NOKTASI VAR

Bayramlarda ya da özel günlerde perdelerinizi daha pratik bir şekilde temizlemenin püf noktaları var. Perin temizliği için kimyasal ürünleri tercih etmeniz uzun süre kimyasal sol olmanıza sebep olabilir. Uzmanlar perde temizliğinin de doğal ürünlerle yapılabileceğini ifade ediyor.Ev temizliğinde bir çok alanda kullanılan sirke ve karbonat ikilisini perde temizliğinde de güvenle kullanabilirsiniz

NASIL HAZIRLANIYOR

Perdenizin boyutuna göre 4-5 yemek kaşığı karbonat ve bir çay bardağı kadar beyaz sirkeyi çamaşır makinanız ekleyerek perdelerinizin kar beyazı gibi olmasını sağlayabilirsiniz. Uyguladığınız yöntemin doğal olması sebebiyle kimyasalları da solumak zorunda kalmayacaksınız.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.