Patates kamyonu ile yolcu otobüsü çarpıştı: 1 kişi hayatını kaybetti

Patates kamyonu ile yolcu otobüsü çarpıştı: 1 kişi hayatını kaybetti
Tekirdağ-Malkara yolunun Yenice bölgesinde yolcu otobüsü ile patates kamyonu çarpıştı. Kazada birçok kişi yaralandı. Kaza üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

İstanbul''dan Tekirdağ istikametine doğru yola çıkan Şarköy Turizm firmasına ait yolcu otobüsü ile patates kamyonu Tekirdağ-Malkara yolunda çarpıştı. Edinilen belirlemelere göre birçok kişi yaralanırken kamyon şoförü hayatını kaybetti. Kazanın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. 

Tekirdağ-Malkara yolunda kamyon ile otobüsün çarpıştığı kazada ilk bilgilere göre çok sayıda kişi yaralandı.

Kaza, Tekirdağ-Malkara yolunun Yenice mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul''dan aldığı yolcuları Şarköy ilçesine götüren Şarköy Turizm firmasına ait H.Y. idaresindeki 59 ACB 822 plakalı otobüs ile Seyfi Özcan idaresindeki patates yüklü 34 GTH 05 plakalı kamyon çarpıştı.

Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Kazada kamyon sürücüsü Seyfi Özcan olay yerinde hayatını kaybederken, Z.M.D. ve S.K. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, polis ve jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldı.

Kaza sonrası kamyondan saçılan patatesler yola saçıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.