Aldatıldığını öğrenince çılgına döndü: Eşini zehirleyip cinsel organını kesti

Aldatıldığını öğrenince çılgına döndü: Eşini zehirleyip cinsel organını kesti
Janet Ekpe isimli 33 yaşındaki bir kadın, kocasının kendisini yakın arkadaşıyla aldattığını öğrenince korkunç bir intikam planı hazırladı. Kocasının yemeğine zehir koyarak ölmesini seyretti ardından cinsel organını keserek çöpe attı.

Zimbabve’de yaşayan 33 yaşındaki Janet Ekpe, kocasıyla yakın arkadaşının ilişkisini öğrenince akıllara durgunluk veren korkunç bir intikam planı hazırladı. Hazırladığı akşam yemeğinin içine zehir koyan kadın, eşinin can çekişerek ölmesini zevkle izledi. Ardından eşinin cinsel organını keserek çöpe attı.
Dünya basınında geniş yankı uyandıran cinayette, The Nation gazetesinde yer alan habere göre, evlendikleri günden beri eşinin kendisini aldattığından şüphelenen kadın 8. yılın sonunda kocasının ihanetini öğrendi.

''BAŞKA ÇAREM YOKTU''
Ekpe, eşini zehirledikten sonra dakikalarca can çekişmesini uzakatan seyrederek ölmesini bekledi. Öldüğünden emin olduktan sonra cinsel organını kesti. Kocası ve yakın arkadaşı olan Hellen’in ilişkisini öğrendikten sonra hayal kırıklığına uğradığını ifade eden Ekpe, “Ondan şüpheleniyordum. İkinci çocuğumuzun doğumundan sonra benden iyice uzaklaştı. Aldattığını öğrenince onu kiliseye şikayet ettim. Durumu anne ve babasına anlattım. Ancak hareketleri değişmedi. Başka çarem yoktu” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.