Özyeğin Üniversitesi akademik personel alacak

Özyeğin Üniversitesi akademik personel alacak
Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğü, 16 öğretim üyesi, 10'da araştırma görevlisi olmak üzere 26 akademik personel alacağını açıkladı.

Canan İSPİR / KAMU SON HABER

Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda,
üniversitenin 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği" hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak Öğretim Üyesi alınacağı belirtildi.

Adaylar bugünden itibaren 17 Temmuz 2023 tarihi mesai bitimine kadar (saat 17.00’a) posta ve e-posta yoluyla yapılacak.

ozyegin.jpg

Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğü alınacak öğretim elemanı kadrosu içinde açıklamada bulundu. Adayların son başvuru tarihi mesai bitimine kadar (saat 17.00’a) yukarıda belirtilen evrakları e-posta yoluyla, ik@ozyegin.edu.tr adresine ulaştırmaları gerekiyor.
Başvuru dosyasında eksik belge olması halinde adayın başvurusu değerlendirmeye alınmaz ve kişi bundan doğan bir hak iddia edemez. Postayla ya da şahsen yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek. Ön değerlendirme sonuçları ve kesin sonuçlar Üniversitemizin web adresinde (https://www.ozyegin.edu.tr) yayınlanacak olup tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacak.

zyegin1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.