Otoparkın saatlik ücreti duyanları şaşkına çevirdi ‘Hisse almayacağız araba park edeceğiz’

Otoparkın saatlik ücreti duyanları şaşkına çevirdi ‘Hisse almayacağız araba park edeceğiz’
İstanbul Laleli semtindeki bir otoparkın kapısına astığı fiyat listesi sosyal medyada gündem oldu. Görenler, “böyle fiyatlandırma olur mu” diye isyan etti.

Park yeri sorunu, özellikle İstanbul’da ikamet eden vatandaşların en büyük derdi olarak karşımıza çıkıyor. Kalabalıklaşan şehirde araç bırakmak için uygun alan bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Otoparklar ise enflasyon artışından nasibini aldı.

Turistik yerlerde durumun daha ciddi boyutlara ulaşması, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya platformu X’te paylaşılan bir otoparkın fiyat listesi tepkilere neden oldu. İstanbul’un turistik semtlerinden olan Laleli’de çekilen fotoğrafa gelen yorumlar trajikomik bulundu.

156fa8b0b0b775.jpg

OTOPARK FİYAT LİSTESİNE ÇOK SAYIDA YORUM GELDİ

Sosyal medya hesapları üzerinden Laleli’deki otoparkın fiyatlarına tepki gösteren vatandaşlar, gülümseten trajikomik yorumlarını paylaştı. Bazı vatandaşların yorumları kara kara düşündürürken bazılarınınki tebessüm ettirdi.

Sosyal medya kullanıcılarının bazıları “Hisse almayacağız yaa araba park edeceğiz”, “Yok daha neler, hisse alıyorsun sanki”, “Normal değil bu fiyatlar, çok yazık çok.”, “Araba kirası gibi”, “Tofaş gitse bir farını bırakıp çıkar”, “Uçak mı bırakıyoruz araba mı?", "Utanmasalar asgari ücret isteyecekler", “Yaptırım şart. Serbest piyasa ekonomisi zırvalığından kurtulmak lazım”, "Arabayı çekseler daha ucuza gelir", “Şakadır” gibi yorumlar paylaştı.

otopark-ucretleri.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.