Otomotiv devinden piyasayı sallayacak kampanya ‘Duyan bayiye koşuyor’

Otomotiv devinden piyasayı sallayacak kampanya ‘Duyan bayiye koşuyor’
Otomotiv devi piyasaya damga vuracak olan kampanyasını açıkladı.

Enflasyonda otomotiv piyasasını vurmaya başladı. Pek çok otomotiv markası Mart ayında zamma gitti. Ancak otomotiv fiyatlarının dışında kredi kampanyaları da yenileniyor.

Onlardan biri ise Hyundai İ10 oldu. 1.0 MPI 67 PS Jump modeli 806 bin TL’de satışa sunuluyor. Hyundai İ10 araçlarında 6 ay sonra ödemeye başlayın Kredi Kampanyasını başlattı. Kampanya 31 Mart 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

hyundai-i10-whc0-cover.jpg

KAMPANYA FIRSATI

Garanti BBVA tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 6 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında yüzde 3,79’dan başlayan faiz oranları ile, Yapı Kredi tarafınca yüzde 3,79’dan başlayan faiz oranları ile, TEB Oto Finans tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 3 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında yüzde 3,74’ten başlayan faiz oranları ile sunulacak.

BU ŞARTLARA DİKKAT

Yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kullanımlarında satışlar olacak. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırıldı. Tahsis ücretinin yüzde 15’ine denk gelen BSMV müşteri tarafından ödenecek. Kampanyada BDDK Yönetmeliği gereği taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalar geçerli olduğu belirtildi.

bluelink-lifestyle-update-4.jpg

KAPSAMLI AKTİF GÜVENLİK TEKNOLOJİSİ

Gelişmiş sürücü asistan sistemi olan Hyundai Smart Sense ile i10, sınıfındaki en kapsamlı aktif güvenlik teknoloji paketlerini sağlıyor. Her Hyundai gibi i10 da 5 yıl veya 100.000 km Hyundai Onarım Güvencesi ile destekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.