Otomotiv devinden flaş açıklama 'Yüksek maaşla personel alacak'

Otomotiv devinden flaş açıklama 'Yüksek maaşla personel alacak'
Yüksek maaşla dünyaca ünlü otomobil devinin bünyesi altında çalışmak mümkün olacak. Firma personel alımı sürecini başlattı.

Otomotiv markaları arasında en iyilerinden biri olan Toyota, yeni personel alımı yapılacağını açıkladı. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş.’den yapılan duyuruya göre, fabrikalarda çalışacak yeni personel alımı gerçekleştirilecek.

YÜKSEK MAAŞLA İSTİHDAM MÜJDESİ

Markanın yüksek maaşla çalışacak personel alımı yapacağı bilgisi verildi. Öte yandan alınacak personellerin Üretim Elemanı kadrosunda yer alacağı duyuruldu. Toyota’daki en düşük işçi maaşının 30 bin TL olduğu da bilinen detaylar arasında yer alıyor. Toyota’da asgari ücretin neredeyse iki katına yakın olan en düşük işçi maaşları düşünüldüğünde ilan görenleri cezbediyor. Peki, Toyota personel alımı şartları neler? Kimler başvurabilir? İşte detaylar…

image-56319325-4gci.webp

TOYOTA’DA ÜRETİM PERSONELİ OLMA ŞARTLARI NELER?

Markanın fabrikalarındaki üretim birimlerinde istihdam edilmek üzere aranan personelin en az lise mezunu olması bekleniyor. Ayrıca tecrübeli ve tecrübesiz kişilerin de başvurabileceği pozisyona 18-30 yaş arasında bulunanlar başvurabilecek. Üretim Personeli ilanının detayları şöyle:

18 - 30 yaş aralığında,

Toyota fabrikasında sözleşmeli olarak çalışmamış,

Sakarya, Kocaeli veya Düzce illerinde ikamet eden,

Vardiyalı çalışabilecek,

Erkek adaylar için askerlik hizmeti tamamlanmış veya en az 1 yıl tecilli.

Toyota personeli olarak çalışmak isteyen ve yukarıdaki şartları karşılayan kişilerin Mart ayı içinde Toyota Türkiye’nin resmi internet adresinde yer alan ‘açık pozisyonlar’ bölümünden başvurularını yapmaları gerekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.