Otomatik fatura talimatı verenler yaşadı!

Otomatik fatura talimatı verenler yaşadı!
Otomatik fatura talimatı veren vatandaşlar için güzel bir kampanya haberi geldi. QNB Finansbank, resmi internet adresi üzerinden kampanya haberini duyurdu. Fatura talimatı verenlere toplamda 150 TL hediye edecek.

Bankaların başlattığı kampanya haberleri hız kesmeden devam ederken, QNB Finansbank’tan da mayıs sonuna kadar geçerli olan bir kampanya haberi geldi. Banka müşterisi olup, otomatik fatura talimatı veren vatandaşlara toplamda 150 TL ParaPuan kazanma fırsatı sunuyor.

QNB FİNANSBANK KAMPANYA DETAYLARI

QNB Finansbank resmi internet adresi üzerinden duyurulan kampanya kapsamında, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartınız ile 31 Mayıs 2023 tarihine kadar vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatına 50 TL ParaPuan, toplamda da 25 gün geçerli 150 TL ParaPuan kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Bu kampanya 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olurken, kampanya boyunca iptal edilen ve yeniden otomatik fatura talimatı veren kişiler ödülden yararlanamazlar.

Her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 50 TL ParaPuan kazanma şansınız bulunurken, toplamda da en çok 150 TL ParaPuan kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Kredi kartı üzerinden ödül kazanımı için otomatik fatura talimatının 31 Ekim 2023 tarihine kadar en az 1 defa ödenmesi gerektiği belirtilmiştir.

Verilen fatura talimatlarının da 30 Kasım 2023 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar otomatik fatura ödeme talimatlarının iptal edilmesi halinde kazanılan ParaPuan ödülünün geri alınacağı belirtilmiştir. ParaPuan’ın kullanılması durumunda kullandığınız ParaPuan tutarının kredi kartı ekstresine borç olarak yansıyacağı açıklanmıştır.

Kampanya kapsamında kazanılan ödül, faturanızın ödendiği ayın son iş gününde, QNB First logulu ya da CardFinans kartınıza yüklenecektir.

Ödeme tarihlerinde kredi kartınızın limitinin yeterli olmaması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecek.

Kampanyaya sadece QNB First logolu ve CardFinans kredi kartları dahil edilmektedir ve bu kartlar üzerinden verilen fatura talimatları geçerli olacaktır.

Kazandığınız ödülün kullanım süresi 25 gündür. Bu sürenin sonunda kullanılmayan ParaPuan’lar banka tarafından geri alınacaktır.

OTOMATİK FATURA TALİMATI NASIL VEREBİLİRİM?

Otomatik fatura ödeme talimatı vermek isteyen kişiler, bankanın çağrı merkezinden, QNB Finansbank şubelerinden, Bireysel İnternet Bankacılığından ve QNB Mobil uygulaması üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı verebilirler.

Her müşterinin bu kampanyadan sadece bir kere yararlanabileceği ve toplamda da en çok 150 TL ParaPuan kazanabileceği açıklanmıştır.

ParaPuan kampanyasına dahil olan faturalar ile diğer kampanyalara katılımın gerçekleşemeyeceği belirtilmiştir. Kampanya için son başvuru tarihi 31 Mayıs 2023 olarak açıklanmıştır. (B Gazete)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.