Opel’in en sevilen modelinde efsane kampanya ‘Yeni yıla sıfır aracınız ile girebilirsiniz’

Opel’in en sevilen modelinde efsane kampanya ‘Yeni yıla sıfır aracınız ile girebilirsiniz’
Opel, sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenler için yılsonuna kadar devam edecek özel bir kampanyaya imza attı.

Fransız otomotiv devi Opel, Türkiye’deki otomotiv sektöründe süregelen durgunluğu kendi lehine çevirmek ve sektördeki durgunluğun etkisini gerçekleştirdiği pazar çalışmaları ile hafifletmek için ara vermeden çalışmaya devam ediyor. Dev firma gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde potansiyel müşterilerini cezbedecek özel bir kampanyaya imza atma kararı aldı.

ekran-alintisi4.jpg

Alınan bu karar neticesinde Opel, yılsonuna kadar geçerli olan özel olarak kampanyasını resmi internet sitesinden de duyurdu. Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak ve sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyenleri cezbetmek.

ekran-alintisi5.jpg

Opel bu kampanyayı ‘Crossland’ modeli için yılsonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 model ‘Crossland’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

Bu dev kampanya, Corssland’ın iki modeli olan Essential ve Elegance için farklı kampanyalar mevcut. Bu kampanyaya göre, ‘Elegance’ modeli için 250.000 TL 12 Ay %1,99 faizli kredi ve ‘Teknoloji Paketi Hediye’ desteğini içeriyor. Diğer modeli olan ‘Essential’ için ise ‘1.2 130 HP AT6 Essential’ versiyonu online satışa özel 1.059.000 TL'den başlayan fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunuldu.

Yılsonuna kadar geçerli olan bu kampanya sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

GÜNCEL FİYAT VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi.jpg

ekran-alintisi1.jpg

ekran-alintisi2.jpg

ekran-alintisi3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.