Opel Mokka'da dev kampanya resmen başladı! Sıfır araç piyasası altüst olacak

Opel Mokka'da dev kampanya resmen başladı! Sıfır araç piyasası altüst olacak
Dünyaca ünlü Alman otomotiv devi Opel, 2024 model SUV sahibi olmak isteyenler için inanılmaz Nisan ayı kampanyasını resmen hayata geçirdi.

Dünyaca ünlü Alman otomotiv devi Opel, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun bir süredir devam eden krizi, durgunluğu kendi lehine çevirip, insanları 2024 model SUV sahibi yapıp satışlarını arttırmak, böylece otomotiv pazarındaki liderlik koltuğuna oturmak için pazar araştırmalarına ara vermeden devam ediyor.

Alman devi, bu kapsamda gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde Nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan, dev kampanyasını resmen başlattı.

Opel’in en son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları kapsamında, Nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan dev kampanyasını tüm detaylarını resmi internet sitesinden de ayrıca duyurdu.

Opel’in bu kampanyayı hayata geçirmesindeki asıl sebep, otomotiv sektöründe uzun bir süredir yaşanan kriz durumunda satışları arttırarak maddi açıdan toparlanmak, potansiyel müşterilerini bu ve benzeri kampanyalarla cezbederek 2024 model SUV araçlarının satış miktarını arttırarak en çok tercih edilen araçlar listesinde lider konuma ulaşmak.

Alman devi Opel, başlattığı bu kampanyayı ülkemizde en çok tercih edilen SUV’lerden biri olan ‘MOKKA’ için Nisan ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde tüm detaylarını düşünerek hazırladı.

Otomotiv sektörüne bomba gibi düşen bu kampanya haberi, 2024 model SUV sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği büyük fırsatlardan biri olarak değerlendiriliyor.

Opel’in resmi internet sitesinde de yayınlanan bu kampanya, sıfır kilometre bir ‘MOKKA’ sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Opel, başlattığı bu inanılmaz kampanya kapsamında ‘MOKKA’ modelinde 300 bin TL, 12 ay vadeli ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanını içeriyor.

Opel’in resmen hayata geçirdiği bu dev kampanyanın tüm detaylarını öğrenmek isteyen ve bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, Opel’in resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi.jpg

ekran-alintisi-jpg1.jpg

ekran-alintisi-jpg2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.