Ödemeler bugün yatırıldı 'Hesaplarınızı mutlaka kontrol edin'

Ödemeler bugün yatırıldı 'Hesaplarınızı mutlaka kontrol edin'
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, o ödemelerin hesaplara yatırılmaya başlandığını bildirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mart ayında toplam 4,8 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırıldığını açıkladı.

Göktaş, yazılı bir açıklamada, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirdiklerini hatırlattı.

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı

YAŞLI VE ENGELLİ AYLIKLARI HESABA GEÇTİ

Bakan Göktaş, ödemeler çerçevesinde yaklaşık 2,6 milyar Türk Lirası tutarında yaşlı aylığı ile yaklaşık 2,2 milyar Türk Lirası tutarındaki engelli aylıklarının hak sahiplerinin hesaplarına aktarıldığını ifade etti.

Üç özel banka tek ATM'de birleşti

"SOSYAL YARDIM PROGRAMLARI GELİŞTİRİYORUZ"

Engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirdiklerini belirten Bakan Göktaş, “Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanlarındayız.

Bu doğrultuda Mart ayına ilişkin toplam 4,8 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık. Ödemelerin tüm engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.