Kaymakamlık ihalesini iki banka aldı! 13 bin TL promosyon anında yatacak

Kaymakamlık ihalesini iki banka aldı! 13 bin TL promosyon anında yatacak
Viranşehir Kaymakamlığı'nın açtığı promosyon ihalesini 2 banka kazandı.

Canan İSPİR / KAMU SON HABER

Şanlıurfa'da Viranşehir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü, Viranşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, Viranşehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personeli ile Güvenlik Korucularının maaşlarını alacağı bankaların belirlenmesi için “Banka Promosyon İhalesi” yapıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen Banka Promosyon İhalesi, Viranşehir Kaymakamlığı ve bağlı kuruluşların personel maaşlarına yönelik ihale ile Güvenlik Korucularının maaşlarına yönelik ihale şeklinde iki ayrı ihale ile teklife açıldı.

banka-promosyon-1.jpg

KAYMAKAM BİLGİLERİ PAYLAŞTI

Kaymakam Önder Koç’un başkanlığında düzenlenen ihalede; Viranşehir Kaymakamlığı ve bağlı kuruluşların personellerinin Banka promosyon ihalesini en yüksek teklifi veren Akbank Viranşehir Şubesi 13.000,00 TL teklif vererek kazandı. Güvenlik Korucularının Banka Promosyon İhalesini ise en yüksek teklif olan 3.600,00 TL teklifte bulunan Ziraat Bankası kazandı.

Viranşehir’deki tüm banka şubelerinin ihaleye davet edildiğini kaydeden İlçe kaymakamı Önder Koç, ihaleye katılarak teklif veren bankaların şube müdürlerine teşekkür ederek ihaleyi kazanan Akbank ve Ziraat Bankası müdürlerini tebrik etti.

banka-promosyon-2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.