Nureddin Nebati sinirden küplere bindi 'Sosyal medyadan 'bela' okudu'

Nureddin Nebati sinirden küplere bindi 'Sosyal medyadan 'bela' okudu'
Eski Bakan Nureddin Nebati, Esenler Belediyesi'ndeki 'bilim kurulu ve 200 bin TL aylık gelir' iddialarına adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati 2 sene boyunca sürdürdüğü bakanlık görevinden sonra şu an Ak Parti Mersi Milletvekili olarak siyasi hayatına devam ediyor.

Nureddin Nebati'nin yanı sıra Özlem Zengin ve İhsan Aktaş gibi isimlerin adının geçtiği iddiayı sosyal medya hesabından ekran görüntüsüyle paylaşan Nebati "Allah belanızı versin, yalanlarınızda boğulun" diyerek ateş püskürdü.

"SİZİ NİYE RAHATSIZ EDİYOR?"

'Bilim adamı' olduğun altını çizen Nebati, "Allah cc belanızı versin. Yalanlarınızda boğulun. Kimden ne zaman nerede ücret almışım? Ben bir bilim adamıyım.

"2012 YILINDAN BERİ HARİKA İŞLER YAPAN..."

2012 yılından beri harika işler yapan şehircilik ve kentleşme politikalarına akademik katkılar sunan bilim kurulunda bulunmam sizi niye rahatsız ediyor. Üstelik bu çalışmaları herhangi bir ücretle değil tersine aklımızın zekatı diye tamamen ücretsiz yapmış biriyim. Ahlaksızlığın da bir sınırı yok mu?" şeklinde ifadeler de bulundu.

ekran-goruntusu-2024-01-07-133534.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.