Nissan'ın en sevilen elektrikli SUV modelinde dev kampanya! Fiyatlar dibi gördü

Nissan'ın en sevilen elektrikli SUV modelinde dev kampanya! Fiyatlar dibi gördü
Dünyaca ünlü Japon otomotiv devi Nissan, 2024 model elektrikli motora sahip bir SUV almak isteyenler için Nisan ayı boyunca devam ettireceği dev Nisan kampanyasını başlattı.

Dünyaca ünlü Japon otomotiv devi Nissan, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun bir süredir devam eden krizi, durgunluğu kendi lehine çevirmek, son teknoloji ile üretilen, özellikle geniş ailelere hitap eden 2024 model elektrikli SUV araçlarının yeni sahipleri ile buluşturmak için pazar araştırmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda, Nissan’ın gerçekleştirdiği en son pazar araştırması sonucunda, Nisan ayı boyunca geçerliliğini koruyacak olan ve otomotiv sektöründe bomba etkisi yaratacak kampanyasını başlatma kararı aldı.

Nissan, en son gerçekleştirdiği bu pazar araştırmaları sonucunda, Nisan ayında geçerli olan dev kampanyasını resmen başlattı ve bu dev kampanyanın tüm ayrıntılarını resmi internet sitesinden de duyurdu.

Nissan’ın başlattığı bu kampanyanın asıl amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden durgunluğa, krize rağmen satışlarını arttırmak ve 2024 model elektrikli SUV araçlarını potansiyel müşterilerine en uygun yoldan sunmak.

Nissan, başlattığı bu kampanyayı ülkemizde özellikle geniş ailelerin en çok tercih ettiği modellerden biri olan ‘QASHQAİ E-POWER’ için Nisan ayının son gününe kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Piyasaya yön verecek olan bu dev kampanya, 2024 model elektrikli, geniş bir SUV sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği büyük fırsat olabilir.

Dev kampanya, son teknoloji kullanılarak üretilmiş elektrikli motora sahip, 2024 model bir ‘QASHQAİ E-POWER’ sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor. Skoda’nın başlattığı bu dev kampanya kapsamında, ‘QASHQAİ E-POWER’ modeli için 150 bin TL’den 200 bin TL’ye varan nakit alım indirimi imkanını içeriyor.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi-jpg3.jpg

ekran-alintisi-jpg4.jpg

ekran-alintisi-jpg2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.