Naci Görür hiç bu kadar sinirlenmemişti: Utanmıyor musunuz?

Naci Görür hiç bu kadar sinirlenmemişti: Utanmıyor musunuz?
Ülkemizde yaşanan 6 Şubat'ta gerçekleşen büyük felaketin ardından başlayan tartışmalar sürüyor. Naci Görür bu kez çok sert çıktı.

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür özellikle İstanbul'da yaşanması beklenen büyük deprem için yapmış olduğu uyarıları sürekli gündeme taşırken bu kez çok sert bir çıkış geldi.

Naci Görür X hesabında yapmış olduğu paylaşımda, 2023 yılında katıldığı bir programdan kesit paylaşarak, "Bu son gönderiyi ocak 2023’de yani depremden önce yapmışım. Şimdi kimi insanlar niye deprem diye halkı tedirgin ediyorsun diyorlar. Ne kafası bunlar" ifadelerine yer verdi.

"UTANMIYOR MUSUNUZ?"

Görür ardına ardına yapmış olduğu paylaşımda, "Ocak 2023’de Aslı Şafak ile yaptığım bu konuşmadan kısa bir süre sonra 50 binden fazla insanımız öldü. Halkı korkutmak diye bir tabir kullanmaya utanmıyor musunuz?" diye ekledi.

ekran-goruntusu-2024-04-18-102334.png

"MİLLET ÖLÜMÜ BEKLER DURUMDA "

Naci Görür yapmış olduğu uyarıları tekrar hatırlatarak, "Yarın uyandığımızda yüzlerce binlerce insanımız ölmüş olabilir. Millet olarak herhangi bir yerde ölümü bekler duruma geldik. ‘Bu işin şakası yok. Deprem lafı sevimsiz, konuşmayalım, korkuyoruz…’

"İNSANLARIN HAYATI TEHLİKEYE GİRİYOR"

Asıl deprem olduğu zaman yıkılmaktan korkmaz lazım. Bu işi umursamazlık edemeyiz. İstanbul’da beklediğimiz deprem olduğu zaman bizim düşünemeyeceğimiz boyutta insanımızın hayatı tehlikeye giriyor."dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.