Murat Kurum'dan memurlara konut sözü

Murat Kurum'dan memurlara konut sözü
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Yüksek kiralara karşı memur kardeşlerimizi korumak ve ev sahibi yapmak için memurlara ve emekçimize özel sosyal konut projeleri yapacağız" dedi.

Memurların 'büyükşehir tazminatı' ile ilgili sorularına cevap veren Murat Kurum, “Büyükşehir’de yaşayan tüm işçilerimizin, emekçilerimizin tazminatı da, teminatı da Murat Kurum’dur. Bu kardeşiniz sizin her zaman yanınızda olacak. Sizlerin eksiği, ihtiyacı, beklentisi, talebi neyse onu gerçekleştiren tarafta olacak. Biz böyle gördük, böyle öğrendik ve bundan sonra da bu anlayışla çalışacağız.” dedi.

ekran-goruntusu-2024-03-05-092434.png

"KİMSEYİ EKMEĞİNDEN ETMEYECEĞİZ"

CHP’li İBB’nin işçi kıyımı yaparak binlerce personeli işten çıkarttığını söyleyen Kurum, “Haksızca görevden alınan tüm kardeşlerimizi görevlerine geri çağıracağız, geri alacağız. ‘Kimseyi haksız yere işinden, ekmeğinden etmeyeceğiz, işçinin emekçinin yanındayız’ dediler.

ekran-goruntusu-2024-03-05-092523.png

Büyükşehir belediyesinde çalışan, ilçe belediyelerinde çalışan emekçi kardeşlerim kartlarının çalışmadığını gördüler. Sebepsiz yere işten atıldıklarını gördüler. Biz kimseyi ekmeğinden etmeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

ekran-goruntusu-2024-03-05-092440.png

Memurlara konut müjdesi veren Kurum, “Yine sizlerin daha güvenli ve sağlıklı evlerde yaşaması için, afetlere dirençli bir İstanbul için 5 yılda; yatay mimariyi ve komşuluk ilişkilerini esas alan 650 bin konut inşa edeceğiz. Memur kardeşlerimin de 100 bin sosyal konuttan faydalanmaları için gerekli adımları atacağız.

ekran-goruntusu-2024-03-05-092530.png

Yüksek kiralara karşı memur kardeşlerimizi korumak ve ev sahibi yapmak için memurlara ve emekçimize özel sosyal konut projeleri yapacağız. Memurlarımızın İstanbul’da ev sahibi olması için yanınızda olacağım." dedi.

ekran-goruntusu-2024-03-05-092451.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.