Murat Kurum 'İstanbul'un kaynaklarını kendi geleceği için çarçur edenler var

Murat Kurum 'İstanbul'un kaynaklarını kendi geleceği için çarçur edenler var
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, Çankırılı Yarenler Hemşeri Buluşmaları programına katıldı.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, Çankırılı Yarenler Hemşeri Buluşmaları programında yaptığı konuşmada, "İstanbul'a şu son 5 yılda 350 milyar lira yatırım yapan bir kardeşiniz var" ifadelerini kullandı.

aa-20240310-33944975-33944969-ibb-baskan-adayi-kurum-cankirili-yarenler-hemseri-bulusmalari-programina-katildi.jpg

Yöresel türkülerin seslendirildiği ve kilimlerle süslenmiş sahnede protokol üyeleriyle birlikte yer alan İBB adayı Murat Kurum, ayakkabılarını çıkararak yarenlerin baş ağasının yanına oturdu. Yarenler, Kurum'a geleneksel yelek ve kuşak giydirerek aralarına davet etti.

Konuşmasında mevcut İstanbul yönetimini eleştiren Kurum, İstanbul'un birçok hizmetten yoksun kaldığına dikkat çekti.

Kurum, geçmişte olduğu gibi şimdi de aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğini belirterek, "31 Mart'ta bir tarafta Ayasofya'nın müze olmasını isteyenler, diğer tarafta Ayasofya'nın sesinin sonsuza dek yankılanmasını arzulayanlar var. Bir tarafta İstanbul'un kaynaklarını kendi geleceği için çarçur edenler var, diğer tarafta ise şu son 5 yılda İstanbul'a 350 milyar lira yatırım yapmış bir kardeşiniz var" şeklinde konuştu.

Programa, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Çankırı Konfederasyonu Başkanı Mustafa Can, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Önder Tozan ile Çankırılılar katıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.